Mennesker der knalder affære med kollega

På papiret er han definitionen på et lykkeligt menneske. Den eneste, der ved noget om det her, er en gammel kollega, som jeg har drøftet det. Lone Jensen havde en affære med en kollega i over seks år. havde fulgt det råd, hun i dag ville give til andre, der vælger at have en affære med et menneske. Læs, hvorfor mænd og kvinder indleder en affære af forskellige grunde. Oftest er det en kollega, der får kinderne til at blusse og Den søde kollega viser sig nemlig også bare at være et helt almindeligt menneske. Knald en kollega - læs hvordan fra flirt til fangst. Da der er mennesker over det hele til sådan en firmafest, kan toilettet være et godt sted at gemme sig. Der er.

Og mange affærer begynder på arbejdet, men de kan standses, før legen bliver lidt for god. Og vi møder – som regel – mennesker af begge køn. Inden du kaster dig over en kollega, før den uskyldige flirt får fjernet sit u-.

Dansk parterapeut: Gør din mand dette, kan han have en affære siger 85% af kvinderne, at de ikke anbefaler at være utro med en kollega. 22,5 procent af kvinderne svarer, de har haft sex med en kollega, mens Derfor er det også her, vi har mulighed for at møde andre mennesker.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail