Efter sex

God sex skal være en glæde, en fornøjelse og en nydelse. Noget man kan gå og og Smerter, som kommer senere, måske dagen efter samleje. Sviende og. Er det normalt at græde efter sex? Læs sex- og samlivsekspert Helle Hartz' svar her. Det kan både være under og efter samlejet – eller begge dele. Langt de fleste kvinder har på et eller andet tidspunkt oplevet smerter i forbindelse med sex. Sex er sundt – men hvad sker der egentlig i kroppen før, under og efter sex? Og hvilken betydning har det for dit humør, velvære og helbred?

Føler du dig nogle gange oppustet efter sex? Selvom det kan være ubehageligt og virke underligt, er det faktisk normalt. Så hvad skyldes det? Har du en ”efter sex-rutine”, kan det skåne dig for mange irriterende ting. Vi giver dig fire gode råd - og guider dig på vej.

Sex burde selvfølgelig være dejligt og en rar oplevelse, men her 6 grunde til, at det ikke altid kan føles helt sådan efter.

Derfor kan du nogle gange blive oppustet efter sex

Har du en ”efter sex-rutine”, kan det skåne dig for mange irriterende ting. Vi giver dig fire gode råd - og guider dig på vej. Er det normalt at græde efter sex? Læs sex- og samlivsekspert Helle Hartz' svar her. Sex burde selvfølgelig være dejligt og en rar oplevelse, men her 6 grunde til, at det ikke altid kan føles helt sådan efter.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail